Velkommen til SAP Danmark Breakfast Seminars

Få indsigt nye og innovative løsninger fra SAP og vores partnere

Gennem de seneste års teknologiske innovationer som Cloud-platformen og og udviklinen af In-memory teknologi, samt via opkøb af selskaber som Hybris, Kxen, Syclo, Sybase og SuccessFactors, og BusinessObjects, er SAP nu meget mere end en traditionel ERP leverandør. Og sammen med vores partnere tilbyder SAP derfor en lang række af nye løsninger indenfor Business Analytics, Predictive analytics, Big Data, Mobility, HRC, CRM,SCM og Finance til alle industrier og til både små og store virksomheder.

Uanset om du allerede er SAP-kunde eller ej, så vil du gennem vores Breakfast seminarer lære nyt om SAP, og om de løsninger vi tilbyder, som henvender sig til alle lag og afdelinger af din virksomhed.

Tilmeld dig vores seminarer og få indblik i innovative teknologier, der giver dig mulighed for at drive forretningen mere effektivt end nogensinde før på en skalérbar platform. Mød vores partnere der er eksperter hver i sær på mange forskellige løsningsområder og som besidder uvurdérlig erfaring med konkret implementering af SAP-projekter. Udnyt netværket med branchekolleger og bliv en del af SAP brugergruppen, som er en stærk platform for dig, når du har brug for sparring.

Seminarerne vil have fokus på mange områder og rettet mod forskellige målgrupper, så følg med her på sitet, som løbende opdateres, for at finde de seminarer, der har interesse for dig.

Vi ser frem til at møde dig.

Med venlig hilsen
SAP Danmark A/S